Taalcursus Duits 1 op 1, in groep of online

Ook al lijkt de Duitse taal veel op het Nederlands, toch is het nooit verkeerd om een taalcursus Duits te volgen. En waar kunt u dat nu beter doen dan bij een professioneel taleninstituut zoals EBC. Er zijn mensen die geen enkele moeite hebben om de taal foutloos te spreken en te schrijven. Behoort u niet tot die groep en vindt u het bijvoorbeeld lastig om de juiste uitspraak te doen en de correcte naamvallen te gebruiken dan reikt EBC Taleninstituut hierbij de helpende hand. Door vakkundige taaldocenten leert u binnen no time de Duitse taal te spreken. Zo staat u tijdens een vakantie bij onze oosterburen uw mannetje of voert u moeiteloos een zakelijk gesprek met een Duitse zakenrelatie.

Diverse mogelijkheden voor een cursus Duits

Hoe een cursus Duits gaat volgen ligt aan een aantal factoren. Soms is het gewenst dat u binnen afzienbare tijd de taal machtig wordt of moet bijspijkeren. Daarvoor is een spoedcursus Duits of een all-in taalcursus heel geschikt. Bij een spoed taalcursus Duits kunt een aantal dagen achter elkaar of met een tussenpauze de taal leren. Bij de all-in variant krijgt u in 5 dagen achter elkaar, zowel overdag als ’s avonds, privéles van één van de ervaren taaldocenten. Blijft u in deze tijden liever thuis of wilt u de taalcursus Duits vanaf uw werkplek volgen? Dan bestaat er de mogelijkheid voor een online, individuele taalcursus Duits. Deze wordt geheel op u als persoon afgestemd. Wanneer het gewenst is dat meerdere personen binnen een bedrijf de Duitse taal leren dan kan er op de door u gewenste locatie ook een training worden gegeven.

Voor wie is taalcursus Duits geschikt?

Voor iedereen, ongeacht of het bedrijfsmatig is of particulier is een taalcursus Duits geschikt. Of u het liefst klassikaal lessen volgt of individueel de cursus volgt waarbij u één-op-één begeleiding krijgt: bij EBC is het allemaal mogelijk. Samen met u wordt vooraf bekeken welke manier het beste bij u past en wat uw wensen zijn. Ook al heeft u geen talenknobbel, zelfs dan is het mogelijk om een taalcursus Duits te volgen. Er wordt volledig met u meegedacht waarbij u uw eigen tempo kunt aangeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *